Tarieven en vergoedingen

Een sessie duurt 50 tot maximaal 60 minuten en kost overdag  € 79,50 en ‘s avonds € 84,50. Voor bedrijven bedraagt het tarief  € 95,-  exclusief omzetbelasting. Relatietherapie tot 90 minuten, kost overdag tot 17:00 uur € 110 en ‘s avonds vanaf 18:00 uur € 125.

Individuele therapiegesprekken zijn vrijgesteld van BTW. De bedragen van relatietherapie zijn inclusief 21 % BTW. De kosten van relatietherapie worden niet door zorgverzekeraars vergoed.

Oriëntatiegesprek duurt 50 minuten en kost overdag € 40 en ‘s avonds na 17:00, € 50. Oriëntatie relatietherapie € 55 overdag en € 65 ‘s avonds, duur tot 75 minuten.

Om doorbetaling te voorkomen dien je een afspraak minimaal 24 uur van te voren af te zeggen.

Berichten via Skype zijn ook mogelijk. Hiervoor gelden dezelfde tarieven als boven genoemd.

Indicatievrije zorg

We leveren indicatievrij zorg.  Dit betekent ook dat we niet gebonden zijn aan de door de overheid en zorgverzekeraars voorgeschreven behandelmethoden met een veelal beperkt aantal contacturen. In de basis GGZ is de gehele behandeling opgehangen aan een indicatie en daartoe is een diagnose verplicht.  Zonder diagnose (DSM-label) geen behandeling. Bij een indicatie vrije psycholoog/therapeut is er geen indicatie en wordt deze ook niet met een verzekeraar uitgewisseld. Dit beschermt je privacy.

Registratie bij zorgverzekeraars.

Psychotherapie Vondelpark is een werknaam van Osimo Hilversum. In contact met je zorgverzekeraar dien je Osimo Hilversum te gebruiken. Ook als je iets wilt opzoeken bij je zorgverzekeraar o.a. bij “selectie zorgaanbieder”, dien je Osimo Hilversum in te vullen.

Vergoedingen uit de aanvullende verzekering:

Bijna alle ziektekostenverzekeraars vergoeden de sessie vanuit de aanvullende verzekering. De vergoeding kan ook een gedeelte zijn. De praktijk valt in de categorie ‘Psycho-sociale-zorg’ en/of in de categorie ‘Complementaire zorg’.  Je betaalt geen eigen risico van € 385,-. Bij twijfel over vergoedingen, vul dit in op het online contactformulier.

Registraties

Aangesloten bij de vereniging van integraal therapeuten

Aangesloten bij de vereniging van integraal therapeuten

Aangesloten bij de Nederlandse associatie voor Psychotherapie

Aangesloten bij de Nederlandse associatie voor Psychotherapie

Vereniging van Integraal Therapeuten, lidcodenummer: 425.13.A
Nederlandse Associatie voor Psychotherapie, type- en nummerregistratie: ECP-NL-641
AGB-code Zorgverlener (Jaap Rekvelt) 94-013269, 90-047901
AGB-code Praktijk (Osimo): 9460197, 9056474

KaaVeeKaa-nummer: 52064107