Oriëntatiegesprek en contact

Online formulier o.a. voor aanvragen oriëntatiegesprek

Voor vragen of het aanvragen van een oriëntatiegesprek, vul het onderstaande formulier in.  Contact via de mail gaat veelal het snelst.

Voor korte vragen of overleg: telefoon 06-20191872. Telefoon wordt alleen tijdens werkdagen beantwoord en is NIET geschikt of bedoeld voor spoedoproepen of hulp in acute situaties.

Contact via de mail gaat veelal het snelst. Gebruik hier toe het onderstaande formulier.  De reactietijd  op je bericht ligt doorgaans binnen vier kantooruren en kan duren tot maximaal een werkdag.

Na het versturen van het bericht, krijg je een ontvangstmelding. Houd hiervoor ook je SPAM inbox in de gaten. Dit geldt ook voor de ontvangst van onze reactie.

* verplicht invoerveld.

Oriëntatie Psychotherapie, vragen wat je wilt weten.

Tijdens een oriëntatiegesprek kun jij vragen wat je wilt weten. Een oriëntatiegesprek heeft ook als doel na te gaan of therapie een goede manier is om je klachten te verhelpen. De therapeut zal trachten je zo goed  mogelijk te begrijpen. Hij zal je vragen stellen over wat je zoal hebt meegemaakt en hoe je leven nu is. Wat ervaar je als positief en wat als negatief?

Aan het eind van het oriëntatiegesprek geeft de therapeut een korte samenvatting en vertelt hij zijn indrukken. Vervolgens maakt hij een inschatting of hij de juiste persoon is die je kan helpen.