Oriëntatiegesprek en contact

Contact via de mail gaat veelal het snelst.  Vanwege SPAM-problemen is het contact formulier verwijderd. Je kunt vanuit je eigen email programma een mail sturen naar:

info(apestaartje)psychotherapie-vondelpark.info

Je mail hoeft niet uitgebreid, we kunnen op basis van je mail ook een bel-afspraak maken. Bij aanvragen van een oriëntatiegesprek zet jouw mogelijkheden van dagen en tijden erin.

De reactietijd  op je bericht ligt doorgaans binnen vier kantooruren en kan duren tot maximaal een werkdag.

Voor korte vragen of overleg: telefoon 06-20191872. Telefoon wordt alleen tijdens werkdagen beantwoord en is NIET geschikt of bedoeld voor spoedoproepen of hulp in acute situaties.

Let op: Aan een oriëntatiegesprek overdag met een aanvang na 9h00 en voor 16h00 zijn geen kosten verbonden. Voor een oriëntatiegesprek ‘s avonds en relatietherapie zijn de kosten de helft van de reguliere kosten.

Oriëntatie Psychotherapie, vragen wat je wilt weten.

Tijdens een oriëntatiegesprek kun jij vragen wat je wilt weten. Een oriëntatiegesprek heeft ook als doel na te gaan of therapie een goede manier is om je klachten te verhelpen. De therapeut zal trachten je zo goed  mogelijk te begrijpen. Hij zal je vragen stellen over wat je zoal hebt meegemaakt en hoe je leven nu is. Wat ervaar je als positief en wat als negatief?

Aan het eind van het oriëntatiegesprek geeft de therapeut een korte samenvatting en vertelt hij zijn indrukken. Vervolgens maakt hij een inschatting of hij de juiste persoon is die je kan helpen.